Anyám cigit adott az újszülött kismacskáknak mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megszülettek a fajtiszta perzsa cicáim nagyon vártam őket, nagyon szépen fejlődtek. Aztán anyám totál részegen cigit nyomott mind három szájába. Mielőtt azt hinné valaki, hogy kamu: nem az ! Kétségbe vagyok esve, állatbolond vagyok, anyám meg ha iszik akkor állandóan ilyeneket csinál, múltkor a palotapincsivel borozgatott meg pezsgőzött, ritkán iszik de akkor ezt csinálja. A kismacskák azóta csak nyígnak, lehetséges, hogy nikotin hiány? Állatoknál előfordulhat? Túl fogják élni? Vigyem őket orvóshoz?2015. ápr. 10. 16:33
2/19 anonim válasza:
Ja, orvÓshoz mindenképpen. Még a gyakori is aláhúzza, pls. xD
3/19 A kérdező kommentje:
Nem kamu, anyám ilyen. Ritkán iszik de akkor megbolondul.
2015. ápr. 10. 16:43
4/19 anonim válasza:
A gyakori nem húz alá semmit, te észlény, az a böngésződ :D Az enyém semmit nem húz alá.
5/19 A kérdező kommentje:
Telóról írtam.
2015. ápr. 10. 16:44
7/19 A kérdező kommentje:
Valaki válaszolhatna normálisan is.
2015. ápr. 10. 16:45
8/19 anonim válasza:
Az állatorvosos válasz miért nem volt jó? Szerinted itt meg tudják mondani? Ha annyira állatbolond vagy, akkor már rég elvitted volna őket.
9/19 anonim válasza:
Mert az szerinted nem normális válasz h vidd őket orvoshoz? Nagyon "állatbolond" lehetsz...
10/19 anonim válasza:
Szerintem ha anyád ilyen, akkor nem a kismacskák miatt kellene főképpen aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!