Más macskák is finganak?
Az enyém iszonyú nagyokat és irtó büdöseket szokott. Annyira, hogy még az éjszaka közepén is felébredek rá. Más macskát még soha nem láttam fingadozni, nem is tudtam ez előtt, hogy a macskák tudnak.
Más macskája is művel ilyet?
Szerintem is a táptól lehet.
Egyszer kaptam "jó szándékból" ajándékba egy kis szatyor konzerves tápot. Amíg az el nem fogyott (kb 1 hét) volt minden: fingás, hasmenés, hányás... Komolyan, mintha férges vagy beteg lett volna.
Utána visszatértem a jó minőségű szárazra + nyers húsféleségre + tejtermékre (nem tej, hanem joghurt, kefír és tejföl) + nagyritkán zacskós és minden visszaállt a normális kerékvágásba.
Egy kisebb szatyornyi táp csak egy hétig tartott ki? Jó étvágya lehet a cicá(k)nak.
Az enyém egy 400g-os dobozzal 2-3nap alatt eszik meg.
Nyersen nem eszi meg a húst, a májat és a tojást, főve, sütve sem.
Tejterméket pedig csak akkor adok neki, ha laktózmentes. különben hasmenése van tőle. Külön neki hozok néha laktózmentes tejet, joghurtot.
Nekünk van 5 macskánk de én még csak az egyiket hallottam fingani vagy 2-szer. A disznónk akkorát fingik!!! Úristen! XD
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!