Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Más macskák is finganak?

Más macskák is finganak?

Figyelt kérdés

Az enyém iszonyú nagyokat és irtó büdöseket szokott. Annyira, hogy még az éjszaka közepén is felébredek rá. Más macskát még soha nem láttam fingadozni, nem is tudtam ez előtt, hogy a macskák tudnak.

Más macskája is művel ilyet?

2010. márc. 1. 10:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Persze. Nekem is volt egy cicám jó pár éve (szegénykém már nem él), aki akkorákat tudott "durrantani", hogy csak pislogtunk. És hát szaga... az volt, ne aggódj. Nem egyéni a probléma.
2010. márc. 1. 10:30
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Nekem 5 éve van meg a macskám, de talán eddig kétszer fingott az orrom alá!De az elég ütős volt!
2010. márc. 1. 10:32
 3/17 A kérdező kommentje:

:D Nekem szerencsére nem az orrom alá szokta. De ha mondjuk az előszobában eldurrantja magát, 2 másodperc múlva már a szobában is terjeng a szaga.

Emlékszem, mikor először hallottuk a "mennydörgést" :), nagyon nevettünk rajta.

Egyébként lassan 1,5 éves lesz a cica.

Lehet, hogy attól van, hogy olyan konzervet kap enni, amiben borsó, meg kukorica van. De hát ezt szereti legjobban. :)

2010. márc. 1. 10:38
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
A miénk is iszonyúakat szokott... van olyan, hogy felugrik az ölembe, oda durrant, aztán lelép...kis kedves:)
2010. márc. 1. 10:39
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Valószínű, hogy attól, amit eszik. A tietek is konzerves kaját kap? A mi cicánk szaggal gyilkolja a környezetét.
2010. márc. 1. 10:57
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Néha szoktam érezni, de alig lehet sejteni a szagot. Szerintem ez a kajától is függ. Válts eledelt, szerintem azzal lesz a gond.
2010. márc. 1. 10:59
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is attól függ, mit eszik. Az én cicám betegség miatt csak speciális prémium tápot kaphat, két és fél éves, és még sohasem hallottam vagy éreztem, hogy szellentett voléna, pedig velem alszik..
2010. márc. 1. 11:22
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

nálunk is előfordult de a kis ütődött olyankor mindig megijedt és mint akit puskából kilőttek elkezdett vágtázni

nagyon muris volt

2010. márc. 1. 13:31
 9/17 A kérdező kommentje:

Ezt a vágtatást most elképzeltem! :D Vicces. :D

Az enyém nem szokott saját magától ijedezni. :)

2010. márc. 1. 14:00
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
A miénk is fingott már néha-néha:D. Hát mit ne mondjak, az is elég büdös volt:D.
2010. márc. 1. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!