Mit csináljak ha csipás a cicám szeme? (Benti cica ) Mivel tisztítsam meg
Állatorvosnak tanulok!;)
A kamilla szárít, az nem tesz jót. Lehet, hogy használ idővel, de a natúr fekete tea mellékhatás nélkül is képes rendbehozni a cica szemét.
És...? Valószínüleg többet tanultam a hatóanyagokról, a lehetséges allergiás reakcióról, amiket a kamilla kiválthat.
Nem vitatkozni jöttem, csak segíteni próbálok, de nyugodtan leírhatod még 3x, hogy a kamilla jó. Mert ami igaz, az igaz, a kamilla jó is erős gyulladásra, de egy kis csipa nem utal ilyen komoly gondra.
Nem kell az eltérő vélemények miatt egymás nyakának ugrani!:)
Abból gondoltam, mert a még régen elterjedt módszert ajánlottad a kérdezőnek, amit manapság azok az emberek ajánlanak, akik nem igazán èrtenek ehhez a témához. Igazad van, nem tudhattam rólad, hogy mi a szakmád, de tippelni tudtam, hogy nem az állategészségüggyel foglalkozol.
Azzal, hogy kihangsúlyoztam, hogy én állatorvos leszek, csak fel szerettem volna hívni a kérdező figyelmét arra, hogy én szakmailag adtam tanácsot.
Nem ellened írtam, amit írtam, de ha úgy érzed, hogy megsértettelek, akkor elnézést kérek.
Nem akartalak megbántani.
További kellemes estét! :)
Hát, legalább az értelmes feléről fogtad meg a témát :)
Nem haragszom, neked is szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!