Hogy mossam ki kamillateával 3 hónapos cica szemét, ha csipás?
Belemártasz a teába vagy egy vattapamacsot,vagy egy anyagdarabot,és a cicák szemét bentről kifelé törlöd.Mi is így csináltuk,csak boorvízzel.
Sok sikert!;)
Fogj egy anyagdarabot(ne nagyon keményet) mátsd bele a teába és óvatosan töröld ki a csipáját.
Nekünk bevált!
Ahogy fent mindenki: nincs semmi trükkje, elég csak simán megtörölni. Én pzs-vel szoktam. Csak bemártom a kamillateába (ami nem forró, csak épp szobahőmérsékletű) és kitörlöm szépen a szemét vele. Úgy szoktam, hogy minden törlésnél másik részét használom a pzs-nek, másik szemre meg másik pzs-t (és másik macskára pláne :), így nem viszem át egyikről a másikra a bajt). És természetesen az ujjam se érjen hozzá. Mire végzel vele, az egész szemkörnyék át van itatva a kamillával, ami mindenféle gyulladás ellen nagyon jó. Orrát is meg lehet törölni vele. :)
Sőt, ha beteges, vagy gyenge, kis tálkába lehet tenni neki, meg fogja inni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!