A macskám már lassan egy hete hogy eltűnt. Ez a párzási időszak miatt van?
Ha hazatalál, ha nem ütötték el, ha nem kapta el egy kutya, ha nem verték össze más macskák nagyon és ha nem talált olyan helyet, ahol jobb a kaja, akkor hazamehet.
Barátnőméké két hét után ment haza félszemmel. Hát nekem mind ki van herélve, egyetlen napra sem szoktak eltűnni, egy tűnt csak el, de az szegény haza sem jött később sem.
Szia!
Nekem is vannak és elmennek néha csak napokra néha hetekre, volt hogy egy év mulva jött vissza. De volt hogy sohasem, pedig ő volt a kedvenc cicám! :'(
Szóval ha nem akarod hogy lefogyva sebesen, esetleg férgesen találjon haza hetek múlva tényleg a legjobb ha ivartalanítod. De ha nem akarod megfosztani semmitől vállalnod kell hogy lehet egyszer nem jön haza.
Az én cicám is eltűnt egy hétre és úgy jött haza hagy a feje fel volt dagadva és a lábában volt egy lőtt seb :S:S
Elvittem állatorvoshoz azóta jól van :) már csak ivartalanítani kell.
az en cicam is epp 1eve ilyenkor tunt el(
verbeli kandur volt..par napig mi sem aggodtunk,gondlotuk parzas,stb.
aztan csak teltek-multak a napok,es tobbe nem jott haza..
Remelem,h a te cicad hazajon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!