Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a macska baja?...

Mi lehet a macska baja? Láthatóan nagy fájdalmai lehetnek?!

Figyelt kérdés

2 napja folyton nyávog , és a hasát figyeli , innen gondolom hogy valami ott lehet a gond .Bujkál és kapar ... de egy idő után megunja , és ide szalad hozzám amikor rám nézve nagyon nyávog ... Nem tudom mi csináljak ....Egy videót készítettem emit itt megtekinthettek :

https://www.youtube.com/watch?v=J4h2bS84tHM&feature=youtu.be

Sajnos orvoshoz nem tudom vinni , mivel nem szereti az idegeneket.

Nem tudom h számít e, de 3-4 napja új ételt kap a régivel vegyítve (hol ezt hol azt ) .

amit még észre vettem , sajnos a kitett tápját beköpte a légy , de én úgy vettem észre h nem evett belőle ...

Télen volt hasonló de 2 nap után elmúlt..

2015. jún. 8. 12:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem is vemhes!Legalábbis a videó alapján eléggé úgy tűnt, mert a hasa is olyan furán mozog, és ugye bármikor kimehet a házból, úgyhogy a vemhesség az eléggé várható esemény...De azért mindenképpen vidd állatorvoshoz!
2015. jún. 8. 18:59
 22/31 anonim ***** válasza:

Bevallom őszintén, hogy nem vagyok állatorvos, ezért nem tudom hogy mi lehet a macskád baja. Azt viszont tudom, hogy nem ismerek olyan macskát, aki szeret állatorvoshoz járni. Sőt embert se nagyon. Ettől függetlenül el kell vinni.

Első ránézésre nem valami szívmelengető a macskád. Csipás a szeme és bágyadt. Van egy olyan érzésem, hogy egy oltást sem kapott meg és ivartalanítva sincs. Így a lehetséges betegségek tárháza végtelen. Ezt mint felelős állattartó mondom.

Sikerült elvinned állatorvoshoz? Mit mondott?

2015. jún. 8. 21:33
 23/31 anonim ***** válasza:
Most jön majd az, hogy "ó, már teljesen jól van, vígan szaladgál, eszik-iszik, ahogy kell", :(
2015. jún. 8. 22:23
 24/31 A kérdező kommentje:
Most értem haza a dokitól ...Hála istennek nincs semmi baja, csak tüzel ...Épp ezért írtam ide hogy hátha valaki jártas a témába és felismeri ... Mindegy , a doki korrekt volt és kedves , ráadásul pénzt sem kért érte !
2015. jún. 8. 23:20
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell itt le írni valakit ha itt kérdez ... Többet ezen az oldalon nem teszek fel kérdéseket ...Felesleges ...Itt az emberek azon vannak hogy olyan témát kereshessenek ahol tudják osztani a észt és ócsárolni a másikat !!!TISZTELET A KIVÉTELNEK!!
2015. jún. 8. 23:25
 26/31 anonim ***** válasza:
Tüzel? Oh, szuper, akkor hamarosan vemhes is lesz!
2015. jún. 8. 23:27
 27/31 A kérdező kommentje:

Hála istennek nem "könnyű vérű"

Amikor tüzel ki se megy , vagy fára menekül ;)

2015. jún. 8. 23:50
 28/31 anonim ***** válasza:
A tüzeléstől bágyadt és fájdalmai vannak? Biztos az orvos jobban tudja, nem kellemes, az biztos, muszáj leszel ivartalaníttatni, az Ő érdekében is, de a sajátodban is.
2015. jún. 9. 11:53
 29/31 anonim ***** válasza:
[link] Ez a tüzelő macska tipikus viselkedése, ehhez járul még a jellegzetes nyervákolása is. Nincsenek fájdalmai, ostobaságot írsz. Olyat nem mond állatorvos.
2015. jún. 9. 14:00
 30/31 anonim ***** válasza:
"Amikor tüzel ki se megy , vagy fára menekül ;)" Ha már láttad olyankor a viselkedését, miért nem ismerted fel rögtön? Mert NEM tüzel, hanem beteg. És nem jártál vele sehol, főleg nem éjszaka (23:20-as beírásod alapján)
2015. jún. 9. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!