Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a macska baja?...

Mi lehet a macska baja? Láthatóan nagy fájdalmai lehetnek?!

Figyelt kérdés

2 napja folyton nyávog , és a hasát figyeli , innen gondolom hogy valami ott lehet a gond .Bujkál és kapar ... de egy idő után megunja , és ide szalad hozzám amikor rám nézve nagyon nyávog ... Nem tudom mi csináljak ....Egy videót készítettem emit itt megtekinthettek :

https://www.youtube.com/watch?v=J4h2bS84tHM&feature=youtu.be

Sajnos orvoshoz nem tudom vinni , mivel nem szereti az idegeneket.

Nem tudom h számít e, de 3-4 napja új ételt kap a régivel vegyítve (hol ezt hol azt ) .

amit még észre vettem , sajnos a kitett tápját beköpte a légy , de én úgy vettem észre h nem evett belőle ...

Télen volt hasonló de 2 nap után elmúlt..

2015. jún. 8. 12:24
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

[13:19]

2 napja beteg ... eddig gyomor rontásra gyanakodtam ..

Per pill macskahordót próbálok szerezni , meg fuvart hogy ne busszal keljen 50 km utaznia ...

Táp amit kap :

[link]

2015. jún. 8. 13:27
 12/31 anonim válasza:

Szerintem te nem vagy jó gazdi!

Ne haragudj, de addig jó amíg csak macskán gyakorlatozol, nagyobb felelősséget ne vállaljon olyan ember aki a egy életmegmentésért a gyakorikerdesek. hu -ra jön tanácsokat kérni idegenektől ahová minden de tényleg minden korosztály jöhet és okoskodhat, hogy mit tegyél vele!

Kevés vagy, az drágább kaja nem garancia sem embernek sem az állatoknak!

Jajjj!

2015. jún. 8. 13:36
 13/31 A kérdező kommentje:
Hát kezdetek felbaszni !!!! Ide akár milyen kérdést írok ki ... mindig csak az arogáns beképzelt ő az atya úristen eberek válaszolnak!!!
2015. jún. 8. 13:46
 14/31 anonim válasza:

Ne tarts macskát!

Nem kérte senki, főleg a macska nem!

2015. jún. 8. 14:00
 15/31 anonim ***** válasza:
Nem ivartalanított akkor vemhers is lehet ergo lehet szülni fog,bár nem tűnik annak a videorÍgy nehéz akármit is mondani.Én megmutatnám orvosnak,lehet bélelzáródás is pláne ha nem jár wc-ni.
2015. jún. 8. 14:00
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
" sajnos a kitett tápját beköpte a légy " Mennyi ideig hagyod kinn az ennivalóját?? Ha nem eszi meg, 10-15 perc múlva el kell tenni. "Sajnos orvoshoz nem tudom vinni , mivel nem szereti az idegeneket" Klassz, akkor pusztuljon el?? Miért gondolod Te és a hozzád hasonló "gazdák", hogy mesélgetés után egy laikus gyógyító tanácsot ad??
2015. jún. 8. 14:14
 17/31 A kérdező kommentje:

Na szögezzük le ... Nem felelőtlenség végett köpte be a légy ... Mamám adta neki regge 5 kor ... én 10 kor keltem és láttam h nem kóser és ki lett dobva ... !!Azért itt kéérdezem , mert nem vagyok állat orvos , soha nem volt macskám ...És nem tudom mik a természetes dolgok .... 6 éves a macska , de én csak pár hónapja vettem magam mellé ... !! Állat orvoshoz nem szivesen viszem , mert nem viseli jól ...de ha muszáj viszem !!

KÖSZ OCSÁRLÓ HOZZÁSZÓLÁSOKAT NEM KÉREK !!!!!!!

Kérdés 1 szerű volt ... Ha nem tudod mi a baja akk ne írj ... ha tudod írj .... Ha valaki úgy érzi hogy ezt így nem lehet megállapítani , akkor így kell erre a kérdésre válaszolni :

Sajnos így nem megállapítható a macska baja , így csakis orvos aki tudja diagnosztizálni !

Vidd orvoshoz minnél hamarabb , mert komolyabb baj is lehet !!!

Ha valaki nem képes korekt , normális választ adni az fáradjon arrébb !!!!!

2015. jún. 8. 16:36
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
A videón úgy látom, szenved is. Ahogy néz :( Mindenképp vidd orvoshoz, enyém is utálja, nagyon nagy stressz neki, de van, amikor ez elkerülhetetlen.
2015. jún. 8. 16:56
 19/31 A kérdező kommentje:
Este érnek rá hogy elvigyenek ... Sajnos korábban nem megy ...Egy újabb tünet is jelentkezet ....Ráharap a farkára és körbe körbe forog
2015. jún. 8. 18:31
 20/31 anonim ***** válasza:
Húha, majd írd meg, mit mondott az orvos.
2015. jún. 8. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!