Mennyi idős korától lehet kint hagyni a macskát?
3 hónapos kismaccs már elég nagy, én elhoztam őket 2 hónaposan,azóta végig kint vannak kis túlzással,éjszaka be vannak zárva,mert a kutya megterrorizálná őket,és nem tudnék nyugodtan aludni azzal a tudattal,hogy a macskáimat épp tépi a kutya
napközben végig kint vannak,mennek vadászni,folyamatosan járőröznek,hogy hol az "utálatos dög". aztán amikor megunják egymást,és offon vannak,akkor a kutya elmegy az udvar első felére dögleni,a macskák meg az udvar hátsó felén haldokolnak :D ha bejön a házba a morgó hűsölni,akkor a macskák boldogan élnek :D
a terrorkandúrral a környéken már összebarátkoztak,ha meg néha meggyepálja őket,akkor megoldják :D
rókával még nem találkoztak,de amilyen hülyék,tuti levadásznák játékból,vagy hasonlók...
Én az ilyen dolgok miatt nem aggódom,a kutyától se azért zárom el őket,mert kinyiffannának,hanem mert nem kell a felesleges cirkusz
Amitől viszont nem fogja tudni megvédeni magát,az a terrorista szomszéd(ha van),a köcsög autós,aki ha macskát lát gázt ad(ha van),és a betegségek,na meg az éves 10-20 kismacska.
Szóval menj orvoshoz,pakoltasd ki,amint lehet,így megvéded a népes macskacsaládtól!!!ha látod rajta,hogy valami nyűgje van,akkor is orvos!ha a szomszéd megjegyzést tesz,mond meg neki,hogy vagy lapul magától mint szar a fűben,vagy majd te belelapítod,és mond meg neki,hogy Ludas Matyi módon működsz! 3x adsz vissza mindent!
Köszönöm a válaszokat :D
van neki valami vacka persze szóval akkor kint marad6.
Terrorista szomszéd is van ... sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!