Kiscicámnak szorulása van már egyszerűen nem tudom mit tegyek! Volt már valakinek a cicájával ilyen?
Szia!
Az én 8hetes macsekom sem akart kakilni, igaz nem ilyen hosszú ideig, csak 3-4 napig.
Mi vizes vattával törölgettük a fenekét, ez ingert idéz elő az ürítésre, plusz a kajájába sima étolajat tettünk.Igy meglett az eredmény.
Esetleg adjál neki több tejfőlt vagy ilyesmit, mi görög joghurtot adtunk, imádta.Persze csak amíg nem akart kakilni.
Amúgy sokat olvastam, kutattam a témában, és sok helyen írták, hogy normális az is ha csak 3 naponta kakil.
Viszont ha bágyadt, akkor nagyon lehet, hogy komoly székrekedése van, nem kellene várni az orvossal hétfőig, van hétvégén is rendelés.
Vidd el normális állatorvoshoz, aki meg is nézi, egy bélelzáródásba felnőtt állat is belehal záros határidőn belül, nem hogy egy 8 hetes kölyök. Az, hogy nem eszik, bágyadt, nagyon nem jó jel.
Budapesten hétvégén is sok rendelő nyitva van (nem ügyelet, nincs extra díj), nem tudom, merre laksz, de körül kell nézni, ott milyen lehetőségek vannak.
Tejjel próbálkoztál? Általában meghajtja a cicákat.
Az állatorvosom egyébként Laevolac szirupot szokott javasolni, recept nélkül kapható, gyerekeknél szokták használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!