Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a kiscicámnak?...

Mi baja lehet a kiscicámnak? Tegnap még jól volt, de ma már nem mozog, csak fekszik..Nem is eszik..

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy azért van rosszul mert fogzik? Van egy puli kutyánk, aki örööké piszkálja szegényt, nyomkodja, a szájában ida-oda viszi..Lehet,hogy megroppantotta szegény kis törékeny állatot? Mi lehet a baja? :(
2009. máj. 15. 14:10
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
2hónapos a cica
2009. máj. 15. 14:11
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem könnyen lehet, hogy a puli okozott neki valami belső sérülést. :( Esetleg összeszedhetett valami fertőzést is. Oltva van a cica? Meg kéne mutatni orvosnak...
2009. máj. 15. 14:15
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Állatorvos esetleg? Mi innen nem tudjuk megmondani.
2009. máj. 15. 14:18
 4/24 A kérdező kommentje:
csak kedden rendel :( Addig várnunk kell :( remélem túléli :'(
2009. máj. 15. 14:20
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy nincs másik állatorvos. Állatkórház, vagy ügyeletes orvos. Ugyanúgy van hétvégi ügyeletes állatorvos is. Te tudod... de kedd nagyon messze van.
2009. máj. 15. 14:23
 6/24 anonim ***** válasza:
86%

lehet eltört e gerince vagy a kutyus kiejtette a szájából,nagyot esett és belső vérzése van.szerintem van ügyeletes orvos is!hol lax?a cica van otva?és a kutya?

Baby

2009. máj. 15. 14:24
 7/24 A kérdező kommentje:
Hát itt biztos nincs,mert faluba lakunk. Itt egyáltalán nincs, Egy közeli kisvárosba van egy de kedden rendel legközelebb, a megye székhely meg eléggé emssze van,,
2009. máj. 15. 14:25
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem 3 cicám volt, 2-nek ugyanaz a baja volt, hogy egyik nap nem jöttek enni, csak ültek, majd feküdtek egy helyben bámulva maguk elé és néha nyávogtak. semmire nem reagáltak. elvittük dokihoz őket és mindkettejüknek a húgyhólyagjában homok volt, ami attól alakult ki hogy kitekattal és friskiessel etettük őket:S az egyiket meg tudták gyógyítank, a másik szegénykém elpusztult pár műtét után. bár nem gondolom, hogy ilyen fiatal cicusnál már homok képződött volna, de a jövőre tekintve tanácsolnám, hogy nem etesd ezekkel a "jónevű" cicakajákkal, mert nem vezet jó irányba. ajánlani tudom a purina one kajákat. drukkolok a cicusnak.
2009. máj. 15. 14:26
 9/24 A kérdező kommentje:
kitkatot eszik ő is:(
2009. máj. 15. 14:30
 10/24 A kérdező kommentje:
+e ill kitekatot
2009. máj. 15. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!