Mi baja lehet a kiscicámnak? Tegnap még jól volt, de ma már nem mozog, csak fekszik..Nem is eszik..
Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy azért van rosszul mert fogzik? Van egy puli kutyánk, aki örööké piszkálja szegényt, nyomkodja, a szájában ida-oda viszi..Lehet,hogy megroppantotta szegény kis törékeny állatot? Mi lehet a baja? :(2009. máj. 15. 14:10
11/24 A kérdező kommentje:
A szonszéd azt mondta,hogy lázas. Elvileg ez a fogzás mellékhatása. Remélem csak ez a baj.
2009. máj. 15. 14:32
12/24 anonim válasza:
A kedd tényleg nagyon messze van, ha komoly baja van. A pulit mindenképp szereld le róla addig, amíg kiderül, hogy beteg-e. Oltva, féreghajtva volt a cica?
13/24 A kérdező kommentje:
oltva és féregtelenítve van! Távol tartom a pulitól. Behoztam, tt alszik az ölembe:(
2009. máj. 15. 14:56
14/24 anonim válasza:
Akkor az alapvédettsége megvan. :))))) Drukkolok neki nagyon!
15/24 A kérdező kommentje:
Elvisszük dokihoz! Meggyőztem apát!! :) SZiasztok! Köszi a válaszokat! Remélem nincs komyol baja szorítsatok!! Amúgy még csak 4 napja van nálünk de nagyon megszerettem :)
2009. máj. 15. 15:01
16/24 anonim válasza:
Örülök, hogy találtatok orvost. Amikor mi családiban laktunk és haza vittem egy kiscicát, mi bent tartottuk folyamatosan 2hétig, utána szoktattuk ki az udvarra. Nálunk több nagy kutya is volt, de hamar megszokták a cicákat.
17/24 anonim válasza:
Gyere vissza beszámolni, hogy mi lett a cicuval!
18/24 anonim válasza:
Jelentkezz! Mi van a cicussal?
19/24 anonim válasza:
Hogy van a cica?
Már elvittétek?
Nagyon drukkolunk nektek,a kutyámal és a cicámmal eggyüt :)
Na,hogy van??
20/24 anonim válasza:
Ha mondod hogy sos akkor vidéken is kimegy az orvos.csak van mobilja.mi is elég tanyán lakunk.ha tényleg olyan rosszul van keddig meghal,ne bénázz mar.nyilván te sem örülnél ha kényelmi okokbol hagynának napokig szenvedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!