Kislány cicának fehéres váladéka van, mi lehet az?
Bedobták hozzánk kb 1 hónapja
és nagy a pocakja, de kiscica, gondoltam nem terhes.
Sokat eszik, a bimbói nagyok. Van egy másik lány cicám és az övéihez képest tényleg nagyok. És ma észrevettem hogy váladékozik a nemi szerve. Minthogyha kicsit szét is nyílt volna. Megtapogattam a hasát és kemény. Mi lehet a baj? Sürgősen vigyem orvoshoz?
Ma már nem volt neki olyan. A bimbói továbbra is nagyok, mint amikor megtaláltam. 1-1,5 hónapja.
Hétvégén nem tudom orvoshoz vinni, de amint lesz pénzem és rendel az orvos viszem.
Inkább lenne terhes, mint beteg :(
Nem tudom mennyire megbízható forrásból származhat, de azt olvastam hogy tüzeléskor a baktériumok könnyebben bejutnak a méhbe, és így alakul ki.
Ha még kiscica, akkor nem tüzelhet.....ugyanakkor mégis olyan mintha terhes lenne.
Sokat eszik tényleg, nyafizik mindig, hogy adjak neki enni:) Nem étvágytalan.
csütörtökön írtad ki a kérdést, volt két napod, hogy szerencsétlen állatot orvoshoz vidd, már 4 napja szenved a nyomorult
de végül is, hadd fertőződjön el..., hátha belepusztul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!