Házi vagy keverék cicus legyen?
Figyelt kérdés
A házit ingyen meg tudom oldani,de nem éri meg a fajtisztára költeni?2010. febr. 26. 21:48
11/13 anonim válasza:
Szerintem ne költs fajtisztára. Én nem tenném. Nagyon szépek meg minden, de keverék cicából annyi kóbor és gazdira váró példány van, hogy inkább rajtuk segíts. És ők is ugyanolyan helyesesk és szeretetreméltóak. Szerintem.
12/13 anonim válasza:
Én pl azért vettem perzsát mert nyugis. Szép, egyedi (teknőctarka), tetszett. Mindenki azt választja amit szeretne.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Egyenlőre házi(keverék), de nyárig még ki tudja./Ha mamáméknál sikerül szobatisztává tenni akkor valószínüleg házi/
2010. márc. 22. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!