Sziámi is lesz vagy keverék?
Figyelt kérdés
Sziámi (fóka) cicám vemhes, az apukát nem láttam, így kérdésem, szerintetek mennyi az esélye annak hogy fóka sziámi is fog születni??? ( a kiscicáknak lesz gazdájuk, de ha lenne köztük sziámi az mindenképp anyukámé lenne mert nagyon tetszik neki...ezért izgulok! )2011. márc. 28. 11:59
1/6 anonim válasza:
Minimum az apa fenotipusát kéne ismerni egy becsült válaszhoz is! Magyarul ezt a kérdést nem lehet megválaszolni. Majd meglátod.
2/6 anonim válasza:
annyi az esélye mint annak, hogy sziámi kandúrral párzott.
3/6 anonim válasza:
Fóka sziámi kiscica akkor fog születni, ha az apa is sziámi volt. Így max sziámira emlékeztető keverékek születhetnek. A genetika bonyolultabb annál mint hinnéd.
4/6 anonim válasza:
Fajtiszta sziámi biztos nem lesz,hacsak a kandúr nem az!Talán lesz köztük egy kettő ami úgy néz ki mint egy sziámi.:)
5/6 anonim válasza:
Sziámi színű biztosan NEM lesz köztük. Ahhoz mind a kettő szülőnek hordoznia kell a sziámi gént! Ha ez hiányzik, akkor max génhordozó lesznek a kicsik. De egyik sem fog az anyjára hasonlítani, ha csak az apa nem volt sziámi... aminek csekély a valószínsége...
sziámi cica tulajdonos és tenyésztő
6/6 anonim válasza:
az én fóka sziámi cicám is meglépett, és mire észrevettem az udvaron egy vörös perzsa cicával...
remélem lesz köztük hosszúszőrű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!