Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mikor fog fialni a cicám?

Mikor fog fialni a cicám?

Figyelt kérdés
Kerti cica, és a szomszédban rengeteg macska van köztük fiú macska is, és sajnos nem làttam, vagyis nem tudom mikor történt a párzás. De már elég nagy a hasa és nagyon mozognak a kiscicák, és sokat alszik és mostanában sokat jár be. Ma megmértem a testhőjét és 36,8 lett. Szerintetek kb hány nap lehet neki még hátra a fialásig? Ja és mostanában nagyon bújós.

2015. máj. 22. 09:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ivartalanítva lesz. Most nagyon keresi a helyet, oda is bemegy ahova eddig nem. Számítsak arra, hogy ma fialni fog?
2015. máj. 25. 13:52
 12/14 Katica71 ***** válasza:
Az én macskám már több nappal fialás előtt mászkált be a szekrényekbe, meg bujkált takarók alá. Lehet, hogy pár nap, amíg elkezdődik, azt hittem, hogy már túl vagytok rajta, ne félj, észre fogod venni, ha itt az ideje a fialásnak:)Egyik macskám (ő már nem él) este bejött, egész nap bóklászott, semmi baja nem volt, majd miután az ölembe ült hatalmasat nyávogott és a magzatvíz is elfojt. Mire észbekaptam, már el is kezdődött a vajúdás. Hát ilyen is van, hogy szinte semmi előjele sincs, és gyorsan lezajlik az egész. Nekem az a tapasztalatom, hogy minél ragaszkodóbb a cica, annál jobban igényli a törődést fialáskor is, volt kinti cicánk is, soha nem járt be, neki kiraktuk a dobozt és hamar megfialt minden gond nélkül. Nem kellett neki aszisztencia:)
2015. máj. 25. 20:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Éjjel született 3 gyönyörű kiscica:)
2015. máj. 26. 18:32
 14/14 Katica71 ***** válasza:
48%
Gratula a cicukhoz, remélem, minden simán ment:-)
2015. máj. 26. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!