Tüzel a macskám, mit csináljak vele? Szoba cica.
Most tüzel először. Folyton nyávog és ki akar szökni. Mikor fog ez elmúlni? Apám azt mondta, hogy ha nem fogja be a p*fáját akkor szétveri...
Nem lehet rajta segíteni valahogy, mikor fejezi be??
Ne haragudj, de keress neki más gazdát, ennek rossz vége lesz apáddal. Fog még máskor is nyávogni az a cica, ha ezt a tüzelést túléli.
Egyébként nézz körül másik orvosnál, mert kb fele ennyi a reális macska ivartalanításra. Ez az akció még tart:
Illetve gugliban hozzád közelebbit is találhatsz:
Apád idegbeteg, de ez mellékes. Én röhögtem a macskámon, mikor először (és utoljára) tüzelt.
Mellesleg... fura és kicsit perverz tanács, de egy állatorvos azt tanácsolta nekem, hogy nedves, tiszta fülpucival nagyon óvatosan piszkáld meg a nemi szervét a cicának. Icipicit bele is dughatod... Akkor megnyugszik, hogy megtörtént, amire várt, és több órára elnyugszik. Én nem próbáltam, de talán egy próbát megér. (Vagy apáddal.)
Köszi.
Cica marad, úgyis albérletbe költözöm. Dokihoz beirattam szerdára, valahogy majd kigazdalkodom azt a pénzt, de már engem is idegesít, tuti nem bírok ki még egy ilyet.
Hát a mi dokink (aki állitólag a legjobb orvos a környéken, a legmodernebbb felszereléssel) azt mondta, mikor kérdeztem, hogy így is lehet-e ivartalanitani, hogy "persze, akkor a legjobb"
De azért holnap mielőtt megműti még beszélek vele, azt is megkérdezem, hogy rendesen kipakolja-e mert olvastam olyanokat, hogy csak elkötik meg ilyessmi és akkor ugyan úgy tüzelni fog, na én ezt nem akarom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!