Vemhes a macskám?
Kb. 10 hónapos cicáról van szó.Első macskás vagyok.
Sokat pihen a cicám mostanában,hízott és a bimbói is látszanak.Járkál hozzá két fiú macska(bár mondjuk most már nem olyan sűrűn).Nem szereti,ha a hasához nyúlunk,harap és rugdos érte.Nem régiben az ölemben ült és éreztem valamit a hasában,mintha valami forgolódott volna benne.Egy ismerősünk azt mondja,hogy nem lehet még vemhes,más meg azt,hogy igen.A jelek erre utalnak.Lehet 10 hónaposan vemhes a cicám?A válaszokat előre is köszönöm.
Lehet,úgy néz ki.
Orvos majd kimondja a végszót,de ha tényleg vemhes kezdj el gondolkozni hova teszel egy rakás kiscicát,illetve azon miért nem lett ivartalanítva a macseszod.
Persze, hogy lehet vemhes, sőt szinte 100%. Tavasz előtt jó lett volna ivartalanítani, de most már mindegy.
Ha már mocorgást is érzel, akkor nemsokára elleni is fog.
Persze,hogy lehet :)
99,9% ,hogy "nagymama" leszel :)
Mondjuk nekem sose volt cicám,de ha még mocorgást is érzel akkor kezdhetsz kis sarkot készíteni a kölyköknek :D
Ne üvöltsétek le a fejét egyből, hogy ivartalanítás. Még nem mondta, hogy meg akarja-e tartani a kölyköket.
Néhány ember az oldalon ahogy meglátja a macska szót, azonnal ráklikkel és írja, hogy IVARTALANÍTÁS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!