Mit lehet tenni?
Valószínűleg mert még nagyon fiatal, és még nem szokta meg teljesen az élőhelyét. Éjjel a macskák gyakran azért szoktak nyávogni, mert beakarnak menni az alvószobába ott melegedni, és aludni. Macska nem fél a sötétben. Szerintem talán nem aludta ki magát. Egy macska napi 20 órát is elnapolhat, és nagyon könnyen felébred(,de csak akkor, ha pl. akkor simogatod, vagy ha folyton beszélgetsz hozzá). Ha nyávog a közeledben, azt jelenti éhes, van valami hiba, vagy azt akarja, hogy szeretgesd. Félni akkor fél, ha elbújik valahiva gyorsan, vagy elfut. Ha nyávog, akkor csak kommunikál, avagy jelez neked, vagy annak a dolognak ami a zajt okozta. Remélem segítettem.
U.i.: Keress utána az interneten a fajtájának, vagy vegyél egy macskakönyvet. Nagyon sok információ van róluk és a szokásaikról, valamint kedvenc ételükről, stb.
Mikor jönnek hozzám beszalad a tv-s szekrény alá:/ bármilyen hangtol meg fél még ha papuccsal is mész a szobába.Amúgy velem alszik.
Nagyon szépen köszönöm,hogy segítettél:)
:) nekem mikor haza hoztam csak a wcbe menekül az a vicces,hogy a mosgép hangjától n fél pedig az aztán minden féle hangot ad ki
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!