Macska vemhesseg alatti ivartalanitasa?
Azt tudom, hogy macskat lehet vemhesseg alatt ivartalanitani, viszont arra lennek kivancsi, hogy ez a vemhesseg idejetol is fugg? peldaul ha mar kozeledik a vege fele? Sok orvos nem vallalja el ezt? Egy olyan macskarol lenne szo, aki mar 2 eves.
(tudom nem helyes ez,de nem szeretnek kismacskakat. Szoval nem kerek helyeslo uzeneteket.)
Én úgy tudom, hogy bármikor lehet ivartalanítani. A kiscicák elalszanak, nem éreznek semmit.
Biztos találsz olyan orvost, aki elvállalja.
Pénzért mindent.Fox találni állatorvost.
nem. ha megszült utána vidd el. de előbb szerintem várd meg amíg befejezi a szoptatást.
te tudod ,ha évente 2x is fial akkor siess. ha csak 1x akkor várd meg amíg 6-8hetesek lesznek a kicsit.
abortuszt természetesen nem fog végezni.
Hat, vannak, akik nem valaljak.
Bar, szerintem, ez nem olyan, mint egy egesseges allatot elaltatni, es vannak, akik azt is megteszik. -_-
Szoval, biztos, hogy van az a penz. Mindenesetre, ha mar latszik hogy vemhes, az elegge a vege.
De nem egyszer elofordul, hogy meg nem latszik, olyankor azert nem hagyjak benne a kolykoket...
A mi cicánkon el kellett egy ilyet végeztetni.
Már terhesen találtam, még csak fél éves volt, belehalt volna a szülésbe.
Elég nagy hasa volt már. Az állatorvos javasolta ezt a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!