Hogyan lehetne egy 5 éves macskát magunkhoz szoktatni?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptuk 2 napja. Csak morog meg fúj ránk egésznap. Eszik, iszik ha elmegyünk itthonról, de amúgy csak a sarokban vagy az ágy alatt van. Ha csak hozzászólunk fúj. Tudom, hogy sok idő lesz megszokni minket, mert sokáig volt egy helyen, de mégis, hogyan lehetne az új környezetéhez szoktatni?
Előre is köszi.
2015. ápr. 26. 18:13
11/12 A kérdező kommentje:
Mivel reggel adtam neki kaját, így estére éhes lett, és ahogy kinyitottam odajött hozzám, megis tudtam simogatni egy kicsit. De ideges volt mert járt a farka rendesen. A kádból azért lett kiküldve, mert mondjuk fürödni mentem volna. Nem lehet melette elmenni úgy, hogy ne futna el vagy fújna. De nem sürgetjük.
2015. ápr. 26. 21:33
12/12 anonim válasza:
Oke, ha te is hasznalni akartad a kadat, az mas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!