Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan lehet örökre elűzni a...

Hogyan lehet örökre elűzni a macskákat úgy, hogy kutya sem tartható a területen?

Figyelt kérdés

Tele a környékünk felelőtlen macskatartókkal, mert rendszeresen hagyják őket kijárni. Azok meg egyre több gondot okoznak.

Legsúlyosabb probléma, hogy tele minden az ürülékükkel. A játszóterek homokozójába és az általános iskola távolugró pályájára már évek óta nem viszik a szülők és tanárok a gyerekeket, mert odasz.rik a legtöbb macska.

Viszont újabban a magas KERÍTÉSSEL KÖRBEZÁRT bölcsi és ovi homokozóját sem kímélik. A szomszéd ovis gyereke bőgve jött tegnap haza, mert az oviban macskasz.rba tenyerelt... Nem kicsit durva.

Arról már ne is beszéljünk, hogy a mi udvarunkba és sok más ember udvarába bepofátlankodnak, itt is mindenhova odasz.rnak, szórják a bolháikat, rongálják a kerítést és egyéb berendezéseket.

Valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne őket örökre elűzni?

A kutya nem megoldás, mert pl. az oviban nem lehetséges egyéb okok miatt. És otthon meg többen az anyagiak miatt nem tarthatnak kutyát.

Ja és légyszi a puskát se írjátok...! Valami hatékony és kíméletes megoldás kellene.

Köszi a tippeket előre is!

2015. ápr. 15. 11:30
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ha csak simán elűzöd, valakinek az életét akkor is megkeseríti, mert akkor a szomszédba szarik, nem hozzád. A kóbor macskákat egyébként le lehet adni a különböző állatotthonokban, vagy az ebtelepen

[link]

A tulaj visszakapja, ha fizet. Valószínű, hogy egy ilyen akció után - amennyiben kiváltja az állatot - nem fogja kiengedni többet.

2015. máj. 7. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Korábban már írtam, nálunk a játszótéren vannak macskák. Múltkor szóba elegyedtem itt egy fickóval, és azt mondta, hogy a macska mindig a más kertjébe megy át bizonyos ügyeket elintézni, ahol eszik, ott nem ***, szóval nem otthon végzi el, illetve nem ott, ahol alszik. Nem tudom, ebből mi igaz, a nagymamáméknál 2000 m2-es telken volt két macska, nem azt figyeltem, hova tojnak. Mondjuk nekem eléggé sántít a dolog. Csávó állítólag tartott macskákat.
2015. máj. 11. 21:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Létezik élvefogó macskacsapda. Megfogod, kicsit belemártogatod az esővizes hordóba, oszt nem jön többet.
2015. máj. 12. 07:25
 14/15 anonim válasza:
Ismerősömnél folyton összecsinálták a macskák a füvet az udvaron (ahol gyerekek is játszanak), és elege lett belőle, utána vette ezt a csapdát. A macska pedig simán megkajálta a csapdának kitett olajos halat, szóval az, hogy máshol eszik, és piszkít, az max a rendszeres etetésre vonatkozik. Illetve csak arra, hogy arrébb megy, a kert másik végébe mondjuk.
2015. máj. 12. 09:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Láttam a viragpiacon olyat, hogy macskariasztó fű... Csak kiirva, nem kérdeztem meg mit tud a növény, csak rögtön eszembe jutottal.
2015. máj. 15. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!