A macskám miért néz rám szomorú, siránkozó fejjel ha azt mondom neki hogy mindjárt jön két kínai, és eladom nekik jó pénzért, aztán ők meg rizses húst csinálnak belőle?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 07:44
1/8 anonim válasza:
Ha duhosen mondod, akkor valoszinuleg erzi a hangsulyodon, hogy rossz fat tett a tuzre. Ha vicceskedve, akkor o is benne van a poenban. Hamar megtanulja az ilyesmit. De az allatok arckifejezesei gyakran egeszen mast jelentenek, mint amit az ember leolvas roluk.
2/8 A kérdező kommentje:
nem dühösen mondom neki, hanem csak viccből spontán néha...
2015. ápr. 13. 07:58
3/8 anonim válasza:
egyértelműen azért, mert felfogta a lényeget és nem szeretné, hogy ez bekövetkezzen
mi más lehetne rá a magyarázat?!
4/8 anonim válasza:
Azt gndolja: atyám ez de retardált...
5/8 anonim válasza:
Az állatok egy szavadat sem értik. Még a macska sem. Ők a hangsúlyra figyelnek és nem arra hogy mit zagyválsz össze nekik. Kár ilyen hülye mondatokkal koptatni a szádat mert a macskának gőze sincs, mit beszélsz. Arról nem is beszélve, hogy az állatok arckifejezése nem mindig azt jelenti amit látsz. Szerintem egyszerűn csak enni akar,és várja, hogy adj neki enni. Mindegy, hogy előtte evett 10 perccel.
6/8 anonim válasza:
hidd el az enyém is így néz amikor megfenyegetem,ha tovább vedlik leborotválom a szőrét.
7/8 anonim válasza:
szomorú, hogy ilyen idióta gazdája van. teljesen megértem.
8/8 taurina válasza:
lehet, hogy félreért és kétségbeesik, hogy kīnai rizst kap HÚÚÚS helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!