Ki veszi meg a drága macskaeledeleket?
Én megveszem a drágább macskatápot. Nem a viszkászt, és társait, mert azok semmit nem érnek, etethetném akkor akár teszkós kajával is, az se kevésbé szemét. Nem véletlen van külön macska meg kutyatáp, a két állat igényei mások. Nekem van kutyám és macskám is, sőt, a macskám is beleeszik a kutya kajájába, a kutya is a macskáéba. Valóban bajuk nem lesz tőle, de ha hosszútávon azt eteted, akkor az baromira nem egészséges, hiába mondod, hogy 12 éves a macskád, azért megnézném, milyen állapotban van a gyomra, a belei, a szervei...
Ha ennyire spórolni akarsz, akkor inkább vegyél csirke farhátat, főzd meg, etesd azt, kb 200 ft/kg, és akkor nem szemét kutyatápot eszik... Mert ha ennyire spórolsz, akkor el tudom képzelni, kutyatápból is milyen minőségűt etetsz...
Én megvettem a nagyon drága kajákat, aztán átálltam a natúr főtt hús/főtt tojás/túró + olcsóbb kaja ( Frieskies ) (+ madarak, amiket kivégez és felfal a kisasszony) kombóra.
Jó, azért néha-néha becsúszik 1-1 zacskó RC vagy Brit, de akkor azt keverem az óccsóóval.
Szép, egészséges és boldog macskám van :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!