Nőstény vagy kandúr cica?
A lányok kiszámíthatatlanok...mint mindig ha olyan kedve van hízeleg ha meg nincs akkor csak sunyit. Nem tudja mit akar...A fiu macska kiegyensúlyozottabb jellem.
Válasz ink fiút!
A nőstény /elméletileg/ nyugisabb de nekem is van kettő leányzó az idősebb nyugisabb a kicsi az egy valóságos Mussolini:))
Egyébként meg mindegy a cicák fiatalon aktívak és energikusak le kell őket fárasztani, foglalkozni kell velük.
A kandúroknak egy kicsit erősebb a vizeletük szaga de ez elmúlik ivartalanítással.
Az én kiscsajaim is rendesen el tudnak azért gázosítani de ez függ a kajától is.
Szóval mindegy melyiket választod viszont a kandúrok ivartalanítása egyszerűbb és olcsóbb.
9 cicánk van, ki-be járósak.
4 lány 5 fiu.
a kedvesebb teknőctarka, fekete,ill. cirmos lány és fekete-fehér kandur.
idecsapódott hozzánk legutóbb egy fekete nyüzüge cicamama
annak a kölykei változóak(
van hizelgős, aztán kapar mint állat ha ugy tartja kedve, van, amelyik nem türi ha felveszem,ill. siimizem.
én lánymacskát választanák, mondom ugy, hogy van kedvenc kandurunk is ) imádni való kis böhöm :-D bujik mint állat!!!
vérmérséklet függő.
menj el oda ahol van kiscica, esetlóeg figyeld meg, melyik megy oda Hozzád,-
ha egyik se, akkor nézd meg őket érdeklődés, forma, bunda,kedvesség.... hogy eszik, mohó vagy utolsó :-)
aztán döntsd el.
gondolom házicicád lesz.
Mindegy, hogy kandúr vagy nőstény. Az számít, hogy pici korától kezdve, hogy volt szocializálva, nevelve, szoktatva.
És persze ott a saját egyénisége is.
Nekem két nőstényem van a szomszédban két kandúr.
Az én kis csajszim folyton a nyakamban van igazi kis hedonista imádja ha gyömöszölik, folyton dörgölődzik, dorombol, hanyatt dobja magát.
Az öregebbik nagyon "hangulatmacska". Ő már nem ilyen. Nem szereti ha ölelgetik de gyakran jön simiért és sokat dorombol.
A szomszédom kandúrja is odamegy minden ismeretlenhez barátkozni nagyon barátságos. Gátlás nélkül beleugrik akárki ölébe és elalszik.
A másik fiúka meg tisztára vad csak otthon a gazdinak áll meg néha, főleg lefekvéskor kedves.
Szóval előbb ismerkedj meg a kiválasztott cicával.
A menhelyek tele vannak szebbnél szebb, különböző vérmérsékletű cicákkal ments meg egyet ha teheted. Az ott dolgozók már ismerik mindet így már megtudhatod előre melyik, milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!