Kellene aggódnom?
Igazából már igencsak ideges vagyok.
Az egyik macskám asztmás volt(eleinte csak néha köhögött, utána nap mint nap...), mellette sokszor hányt, hasmenése volt, sovány volt..
Most másodjára hallottam, hogy a kinti macskám ugyanúgy köhögött, mint annak idején a másik egy éve. Aggódnom kéne, hogy esetleg ő is ugyanabban a betegségben szenved, amiben a másik(ami talán nem asztma, vagy bronchitis volt)? Vagy a macskák köhögnek néha? Úgy, hogy direkt leülnek, előre nyújtják a nyakukat és hallhatóan nedvességet köhögnek fel? :(((
Az én cicám is szokott "köhögni", a lehulló szőr miatt , amit lenyal magáról /szőrcsomók/
De ha nem vagy biztos ebben, és a napban többször tapasztalod, vidd el a dokihoz.
Remélhetően azt fogja mondani, amit én :)
Az én macskám is szokott szört felköhögni néha
nem paráztam még rá sose. bár elsőre fura volt..
Remélem azóta jobban van a cicád, vagy történt előrelépés.
Sajnos a köhögés, egy szívbetegség tünete is lehet:(
bármelyik állatorvost megkérdezed, ezt fogja mondani. Kivizsgálás kell!
Ne félj,hiszen ez teljesen normális :)
ők a nyelvükkel tisztítják magukat,ezért érthető,hogy egy idő után szegényt már kínozza az a sok lenyelt szőr :)
ilyenkor kiad fura hangot,a nyakát előretolja és köhög.
:) a macskanátha ellenben teljesen más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!