Lehet veszett? Vagy mi baja lehet? Tegnap este úgy jött haza, a cicám, hogy láttam valami nem stimmel.
Jó, hogy végre jobban van! Valószínűleg fájdalmai voltak, azért volt ilyen. Nekem volt egy agydaganatos cicám, ő a fejfájásai idején viselkedett így.
Nagyon jó olvasni azt, hogy lelkiismeretesen oltatod veszettség ellen!!! Macskáknak is kötelezővé kellene tenni..
Köszönöm! :) Sajnálom a cicádat. Én nem voltam soha nagy macskarajongó, de a kislányaim nagyon szeretik, és én is megszerettem a cicust. Kedves, szelíd jószág, és nagyon sajnáltam, hogy azt sem tudtam hogy segítsek rajta. A veszettség elleni oltás szerintem alap minden állatnál ami nincs a gazdi szeme előtt folyamatosan. Nem is értem miért nem kötelező a macskák oltása. Mondjuk falunk ez nehezen lenne kivitelezhető, mert ugye ott nem is ivartalanítják őket, és követhetetlen a szaporulat.
Mos a betegség kapcsán utánaolvastam a macskabetegségeknek, úgyhogy FIP ésFIV ellen is oltva lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!