Miért prüttyög a macskám?
Mármint kerreg?
Valszeg mert éhes szegény, ha nem tudnád, egy valamirevaló cicának feneketlen a gyomra:p
Egészen biztosan be akar menni, és szeretne csemegét kapni.
Előszőr prüttyög - ahogy írtad - utána meg majd nyávog egyre erőteljesebben, amíg meg nem kapja amit szeretne.
Az enyémek is mindig berregnek, hiába a legdrágább, kiporciózott eledel, sohasem elég, mindig kell nasi.
Adj neki enni, meg engedd be picit, lehet fázik ilyen nyirkos időben. Ha meg kint tartod, hidegben mindenképpen több kalóriát igényel minden állat, így a cicád is.
Mennyi idős az a cica?
Olyan sokféle oka lehet, ha furán viselkedik. Lehet, valami más kaját (is) szeretne, mint amit adsz neki. Lehet, meg akarja nézni, te mit eszel. Tán meg is kóstolná :). Esetleg fel akar menni az öledbe. Akarhatja, hogy vedd tudomásul a jelenlétét, szeretgesd egy kicsit, mert az öledben akar aludni.
Benti cica? Ha nem, igényelheti a társaságot is. Bár a macska köztudomásúlag meglehetősen független apró lény, de ha nem méltányolod megfelelőképpen a társaságát, igen agresszívvá válhat, hogy felfigyelj rá.
Nem tudom, mi az a "prüttyög".
De az én macsekom figyelemfelkeltésre szokott fura hangokat hallatni.
Kinti cica és úgynézki mint egy labda :) Ennél jobban már nemszeretném etetni a kis éhenkórászt :D Most lessz 2 éves a macsek , és van kutyánk is azzal szokott játszani és rajta alszik.Nyávogni ha beengedem nemszökött de azt a prüttyögést vagy kerregést folytatja mikor bentvan. Van amikor az ölemben is csinálja.
Szernitem elég változatosan kapja a kaját , konczervetkap , néha száraztápot és főzünk is rá + repetázni szokott a kutya kajájából :D
az én cicusom 5 hónapos.
és te sztem arra a pulyka hangra gondolsz nem?
én cicám akkor szokta csinálni amikor örül valaminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!