Ha most ivartalanítom a cicámat megmarad a játékos természete?
Figyelt kérdés
A cicámat ivartalanításra szeretném vinni .Már mostanában sem olyan játékos mint régebben, mivel valószínűleg egy-két hetes vemhes lehet. Lehetséges hogy az ivartalanítás miatt teljesen megváltozik az amúgy kedves és játékos természete ? Van valami nagyobb összefüggésben a vislekedésváltozással ,ha vemhesen ivartalanítom?2015. márc. 15. 20:19
1/5 anonim válasza:
Az én cicám is vemhesen lett ivartalanítva nem sokat játszik de mondjuk előtte se, a természete ugyanolyan maradt...
2/5 anonim válasza:
Az ivartalanítással szerintem nem változik az alaptermészete, de sok cica felnőtt, "érett" korában már amúgy sem olyan játékos, mint fiatalon - ivartalanítástól függetlenül.
3/5 anonim válasza:
Szerintem megmarad olyannak,amilyen volt.Bár idősebben nyugodtabb -vagy lustább- lesz,de alapjában mindig látni lehet rajta,amilyen volt;játékos,szalmafejű,unatkozó,követős,stb
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2015. márc. 26. 21:14
5/5 anonim válasza:
Az én cicámnak már voltak cicái,átlagos nyugodt macska volt,egészen az ivartalanításig.Azóta nagyon pörgős játékos cica lett,mint egy gyerek.Szinte egész nap a kölykével játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!