Nyákot hány a cicánk! Látott/hallott valaki ilyenről?
Figyelt kérdés
Ma este sűrű,fehéresre habosodott,erős nyákszerű anyagot hány,más tünete nincs,de csak ezzel van elfoglalva. A nyák a szájából lóg,mintha sűrű takony lenne,visszaeszi,de nem tud tőle megszabadulni,folyton lóg a pofácskájából. Nem a szokásos cicahányás,20év cicatartás alatt egyszer nem láttam ilyet.2éves ivartalanított kandúr,teljes mértékben lakás cica,semmi érintkezése nincs a külvilággal,2 másik cicánknak (eddig) semmi baja. Valaki tapasztalt ilyesmit már? Elég ijesztő,és biztos nem normális dolog. :/2015. márc. 15. 00:44
11/11 anonim válasza:
Most olvastam a kérdést szóval elmeselem a mi sztorinkat. 2eves stafi kuty setanal addig ismerkedett egy bekaval, bokdoste, tologatta, ugraltatta, piszkalta, míg a béka arcon kopte.Szegénykém v 2 óráig volt rosszul hányt, aztán habosat is, tusszogott, járkált kínjában, míg el nem múlt a maró hatás. Szerintem ilyesmi lehetett nálatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!