Klaudiakiss kérdése:
Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Legalabb 6 (de nem lehet pontosan tudni mert mentett cica) szedul, nincs etvagya, jaras kozben ide-oda inog,van hogy megszedul es tobb percen keresztul fekszik a foldon es azutan ugy kel fel hogy olyan mintha nemtudna hol van...elvittem dokihoz azt mondta valami a vesejevel van kapott antibiotikumot meg vitaminos port (mert eleg sovany) de igy sem javult az allapota...:\ mar megprobaltam tobbfajta kajat de nem nagyon akar enni :( kerlek segitsetek mar nem tudom mit csinaljak :'(2015. márc. 14. 21:18
1/6 anonim válasza:
szia. vidd el egy másik állatorvoshoz szerinem, és kérjél mesterséges táplálékot (szájába fecskendez ilyen kaja szerü valamit)
2/6 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, milyen "gond" van a veséjével. Labor volt,ultrahang, amiből megállapította az orvos , hogy ez a gond?
3/6 anonim válasza:
Agyi zavartól is lehet.
Ha nem történt vizsgálat, csak úgy rámondta a vesebajt, akkor az nem orvos, hanem sarlatán.
Nem tudom hol laksz, de keresni kellene egy hozzáértő, jó orvost, aki tud segíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
A doki megvizsgalta sajat kezevel tapintas utjan de mar a kerdes targytalan sajnos a cica ma reggel elpustult...
2015. márc. 15. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!