Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a cicátok kedvenc étele?

Mi a cicátok kedvenc étele?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 17:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
Whiskas..Mert a macskák Whiskas-t vennének(és agazdik meg is veszik..a cicájuknak:D)
2010. febr. 15. 20:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, az én 10 macskám a Whiskas-ból csak a kacsahúsos-aszpikosat szeretik. A többit csak ímmel-ámmal eszik. A Darlingot néha habzsolják, máskor rá se néznek. Szerintem attól függ, miből csinálják a macskakaját. Én mindenfélét adok nekik, Felix, Freshnapf-kaja, Mülleres kaja, Rossmanos kaja, így változatosan táplálkoznak. A Tesco-s kaját viszont nem eszik meg, sőt a parízert se!
2010. febr. 15. 21:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Virsli virslivel.
2010. febr. 15. 21:34
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyers csirkenyak. Csak úgy morognak felette, cukik. :)
2010. febr. 15. 21:45
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Pet bistro, kacsás... És még a fini alutasakosok.
2010. febr. 15. 23:13
 16/24 anonim válasza:
100%

szia a whiskast nem ajánlom, az állatorvosok szerint semmilyen tápanyagot nem tartalmaz az én cicám a gurmetet szereti és a purinának a száraztápját , főleg a halas és lazacost szereti meg néha ráfanyalodik a pulykásra de a marhást azt egyáltalán nem eszi meg.

de persze minden cica más

de whiskast ne adj neki

2010. febr. 16. 00:36
 17/24 anonim válasza:
100%
Az enyémnek ezek a műanyag zacskósok.De legjobban ezekből a baromfit szereti.
2010. febr. 16. 10:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Purina one száraz tápok
2010. febr. 16. 10:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyers marhahusi, meg nyers csirkemell, nyers máj.
2010. febr. 16. 10:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Eh, nem eszik ez SEMMIT! Ilyen finnyás macskát nem hordott hátán ez a föld. Whiskastól Purina One-on át a Gourmet-ig, Penny márkaterméktől a legdrágább prémiumig mindent kipróbáltam már, tanácsot kértem neten és macskatenyésztőktől, főztem külön neki, de nem ette meg! Egy darab nyers húst is otthagyhatok az asztalon, ahhoz sem nyúl, és nem kell neki a házi maradék sem. A Whiskas Supréme-t, amit úgy reklámoznak, hogy a macska képtelen ellenállni neki, megszagolja EGYSZER, és otthagyja. Meg sem nyalja. A Royalt megrágni sem hajlandó.

Csak száraz Fiskies Juniort fogyaszt. Csak azt, és MÁS SEMMIT!!!

Komolyan, macskatenyésztő karrierem kudarca ez a macska. Az előző macskáim a péksüteményt ellopták az asztalról, kiborították a kukát, megették a műanyag virslihéjjat, elrágták a paprikát, és kirágák a kutyakaja zsákját, hogy hozzájussanak a táphoz.

De ez a mostani, nem tudom, mit kellene vele csinálni... Szobamacska, nem jár ki, nem egerészik, nem csajozik, gyönyörű és jó kondiban van - én nem tudom, mitől hízik. Olyan, mintha az ember száraz kenyéren élne, amikor kilencfogásos vacsorával kínálják.

Na mindegy. Szóval, a macskám a Friskies Junior száraztápra szavaz.

2010. febr. 16. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!