Milyen macskakajákat (alutasakos) ajánlanátok amik olcsók is?
Kell neki száraz is.
A gourmet,meg az athena ami már elmegy.Az utóbbi pont 160 ft.Másik sem sokkal drágább.A végén megtérül ha nem 70 ftos szennyel eteted.
Elmondom én miket próbáltam. :) Neten utána tudsz nézni az áraknak, de mindegyik 160 ft alatt van.
PreVital -
kicsi ízválasztéka van, ezt a macskám megeszi, semleges a tapasztalatom vele
Kitekat -
ezt nem szereti a macskám egyáltalán, száraz táp meg olyan nagy darabos, hogy nem tudta a cicám elrágni
Felix -
ezt nagyon szereti a cicám, főleg a paradicsomos csirkéset imádja, jól néz ki, illata is elmegy, ára 120 és 150 között ingadozik
Whiskas -
ez kifejezetten büdös, és a cicám se venne whiskast, nem jó ránézni se, íztől függetlenül egyforma méretű sötét húsdarabok(?) vannak benne, ezt nem ajánlom, drága is ráadásul
Winston -
Rossmannban lehet kapni, 100 ft csomagja, nagy az ízválaszték, macskám imádja mert van belőle szószos verzió, legutóbb ezt vettem neki, 12 db volt 1100 ft
Sorrendem a legjobbtól a legrosszabbig:
winston
felix
prevital
kitekat
whiskas
Nálunk nincs ilyen sem a kutyánál sem a macskánál, hogy válogat meg hisztizik, meg ott hagyja a kaját.
A macskának általában száraz tápot adok, (volt olyan barátnőm, aki a saját cicáját egyfolytában ilyen alutasakos baromságokkal etette, és tök hamar kihullott a macska összes foga, mert nem rágott)
emellett, főzők neki farhátat összevágva, májat, mindenféle belsőséget, fog magának egeret-madarat, szoktam neki adni még sajtot halat (de csak olyat amiben SEMMI szálka nem lehet, pl. konzerv tonhal), stb.
Szerintem ne csak alutasakos kaját adj neki!
A 2. válaszadóval teljes mértékben egyetértek!!! Mi is Winstont veszünk a macskánknak és egyszerűen imádja.Emellett valóban olcsó és nagy az ízválasztéka.
Viszont az baj ha nem eszik szárazat.Attól lesz szép fényes és selymes tapintású a bundája és attól erősödik a foga.
Ha hazaértél és kajáért nyávog önts ki neki szárazat és hagyd ott.Nem hülye, nem akar éhen halni ezért rá fog kényszerülni, hogy megegye.Az alutasakosakban sok az ízfokozó és a mesterséges adalék...könnyen elhízhat a macskád ami rövid életet is eredményezhet neki.Próbáld meg rászoktatni.Remélem sokat segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!