Hogy barátkozzak megint össze a cicámmal?
Egyszer rákiabáltam, mert fent volt a pulton...
azóta meg, mikor közeledni akarok hozzá fúj rám és a kezem után kap, harap karmol és nagy ívben elkerül...
Mi történt?:O
soha nem bántottam, és csak egyszer szóltam rá mikor éppen a pulton rohangált.
mit tehetek, h újra a régi legyen a viszonyunk?):
Köszi a válaszokat (:
Csak erre tudok én is gondolni: ijedtében óvatlanul ugorhatott le és talán megrándult valamije. A fájdalmat összekapcsolta veled, épp, mintha te okoztad volna.
Különben mi a szöszért viselkedne csak veled ilyen sértődötten, főleg ilyen sokáig? Nézzétek át, nem fáj-e a lába vagy a háta! A cicák nagyon jól tudják leplezni a fájdalmukat, sokszor csak apró jelekből lehet rájönni, hogy baj van.
Most sajnos nincs cicánk, de sokáig volt. Sokszor volt nézeteltérésünk, de az mindkettőnk részéről max. egy negyed órán át tartott - mindig őkelme bocsátott meg hamarabb :=).
Lehet, hogy megütötte valamijét, csak azóta elmúlt. Ennek ellenére összekapcsolta a fájdalmat veled.
Vele szoktál aludni? Nem feküdtél netán rá éjszaka? Vagy esetleg nem léptél rá véletlenül? Nekem van, hogy a cicám a lábam között hízeleg és véletlenül rálépek, de őkelme nem szól semmit, csak elszalad és besértődik :)
Ki szokta etetni?
Nem történt valamilyen változás az életedben? Nem vagy ideges/stresszes valamiért? Mert ezt a macsekok megérzik! Például, amikor a férjemmel veszekszünk, akkor a mi cicánk egyikőnknek sem engedi magát megsimogatni addig, amíg ki nem békülünk :)
Nekünk a durci ellen az vált be, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Egy idő után "szeretethiányos" lesz és jön bújni XD Ehhez viszont az kell, hogy a többi családtagod se figyljen rá.
Az is lehet, hogy fel akarja magára hívni a figyelmet. Kiabáltál már rá korábban is?
Ne haragudj a sok kérdésért, de talán, ha megválaszolod őket magadnak, akkor könnyebben rálelsz a probléma forrására.
Remélem, hogy minden rendbe jön veletek! Drukkolok!
Nem, nem szoktam vele kiabálni.
Voltunk vele dokinál és semmi baj, állítólag vmi szagot érez rajtam amitől fél :S
én nem értem... Annyira szeretem ezt a kis tündért :( és annyira rosszul esik, h nem merek hozzá nyúlni, nehogy megkapjon :( tancstalan vagyok :(
Szegénykém! Én sem bírnám ki, ha nem nyúlhatnék a cicámhoz :(
Három ötlet is eszembe jutott, bát lehet, hogy butaság.
1. Macskamenta. A legtöbb macsek nagyon szereti. Próbáld meg befújni vele a kezed.
2. Válts parfümöt/tusfürdőt/dezodort. Talán valamelyik jelenlegit nem szereti.
3. Nem tudom, hogy hol lehet kapni vagy mi a neve, de van egy szer, amit ha belélegeznek az állatok akkor nem éreznek szagokat. Azt hiszem ma is használnak még ilyet egyesek. Végső esetben talán ez is megoldás...
Az állatorvos mit mondott, mit csinálj ezután?
nem sajnos egyre rosszabb :/
ha meglát azonnal elfut:/
ha ketten vagyunk otthon akkor pedig szinét se látom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!