Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy barátkozzak megint össze...

Hogy barátkozzak megint össze a cicámmal?

Figyelt kérdés

Egyszer rákiabáltam, mert fent volt a pulton...

azóta meg, mikor közeledni akarok hozzá fúj rám és a kezem után kap, harap karmol és nagy ívben elkerül...

Mi történt?:O

soha nem bántottam, és csak egyszer szóltam rá mikor éppen a pulton rohangált.

mit tehetek, h újra a régi legyen a viszonyunk?):

Köszi a válaszokat (:

2010. febr. 14. 13:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mikor volt ez az eset? Már rég? csak mert az én cicám is néha meg szokott sértődni, de max 1 nap és kiheveri
2010. febr. 14. 14:00
 2/21 anonim ***** válasza:
1-2 nap és elfelejti, de amúgy pár finom falattal is meg lehet békíteni.
2010. febr. 14. 14:02
 3/21 A kérdező kommentje:
2 hete csinálja ezt :/
2010. febr. 14. 14:02
 4/21 A kérdező kommentje:
a finom falatokat már próbáltam... aztán 2 perc múlva megint nem hagyja h hozzáérjek... :/
2010. febr. 14. 14:03
 5/21 anonim ***** válasza:
Te egészen biztos semmi mást nem csináltál? Mert az viszont már nem normális, hogy egy macska 2 hete be van sértődve. Még ha az enyémet dögönyözöm, de már inkább elszaladna, szóval egyszerűen megunja a macska és olyankor nyávog meg a karmait meresztgeti, aztán elszalad, kb 5 percig elvan magában aztán ha megint simogatom, elégedett pofával dorombol... Gyakran rá volt szólva régebben, mikor felmászott oda, ahová nem kéne, de akkor is inkább szégyenkezve elsunnyogott, aztán persze jött hízelegni... Szóval?
2010. febr. 14. 14:15
 6/21 anonim ***** válasza:
VAgy más baja van, beteg, fáj valamije.
2010. febr. 14. 14:22
 7/21 anonim ***** válasza:
Velem a multkor csinálta ezt a macska de 1 napig se tartott
2010. febr. 14. 14:27
 8/21 A kérdező kommentje:

Csak velem csinálja ezt...

De soha nem bántottam...

2010. febr. 14. 14:40
 9/21 anonim ***** válasza:

Szerintem sem normális reakció ez egy egyszerű rákiabálásra. Én is arra gondolok, hogy lehet fáj valamije, és azért nem akarja, hogy hozzáérj. A cicám, mikor eltörte a lábát, akkor már ha csak közeledtem felé, sírt. Gondolom, félt, hogy a lábához nyúlok, és akkor még jobban fáj.

Próbáld megfogni és végigtapogatni, hogy nem-e fáj neki valahol.

2010. febr. 14. 14:42
 10/21 anonim ***** válasza:
Vagy ha neke dnem hagyja magát, kérj meg valakit, hogy ő tapogassa végig a cicát. Az is lehet, hogy rosszul ugrott le és fáj a gerince.
2010. febr. 14. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!