Nagyon szeretnék egy cicát szülinapomra, de nem mehetnénk nyaralni miatta? Az értelmes válaszokat felpontozom!
Ha külföldre akartok, akkor lehet, ha drágábban jön ki, mert állatorvos kell nézze, meg ilyen papírokat kell adjon stb.
De ha csak abba az országba mentek, ahol élsz, akkor szerintem lehet vinni. Hordozóketrecbe, vagy az öledbe, ha rosszul van az autóba.
Szerinted hány embernek van háziállata és mégis megy nyaralni?
Nincs valaki, aki ad neki enni, míg te nyaralsz? Heti 2-3x elég ha ránéz. Ha kertes házban laksz, akkor kérd meg a szomszédot. Ha társasban, akkor is megkérheted a szomszédot, vagy rokont, barátot. Esetleg valaki befogadhatja arra a pár napra a saját otthonába.
Mikor mi mentünk nyaralni (kertes ház, kutya+macska) akkor megkértük a szomszédot. Előre megvettük a tápot, ő csak odatette a tányérjukba és adott vizet nekik.
Hát nekem mindig volt cicám, de azért eljártunk nyaralni.
Tény, hogy mostanában, mikor évente több hónapot vagyok távol, már nem tudok cicát vállalni. És baromira hiányzik.:(
De amíg csak 8-10 napra utaztunk el, kulcsot adtunk a szomszédnak, ő naponta átjött és ellátta a ciccet. Igaz, nekem kinti-benti macskám volt, nem volt naphosszat bezárva a házba. És nagyon gyorsan megtanulta, hogyha baja van, a szomszédhoz kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!