Mi baja a macskámnak? 2014.7.13-án született lány macska. Nem engedi, hogy a hasához nyúljak. Mit tegyek? Segítség
Figyelt kérdés
Kint van falun lakunk és kiszoktam nézni hozzá,hogy ne legyen egyedül,szoktam simizni meg minden egyéb és ,,régen" imádta amikor a hasát simogattam most nyávogott érte és elkezdett kaparni.
Lehetséges hogy terhes?
De még 1 éves sincs
2015. febr. 14. 10:46
1/5 anonim válasza:
Lehetséges, el kellene vinni sürgősen ivartalanítani.
2/5 anonim válasza:
ha már vemhes nem szerencsés ivartalanítani (én láttam egy macskát, iszonyat nagy volt a hasa és azt mondta a gazdája, hogy mikor megtalálta (falun) már szült egyszer és úgy lett ivartalanítva és ezért lett), de nem biztos, hogy vemhes, lehet csak vmi baja van... Gyorsan vidd el orvoshoz!
3/5 anonim válasza:
Enyém sem szereti, pedig ivartalanított. Az én cicám valószínűleg felpuffadt, keverj a kajájába kis köménymagot, és utána is próbáld meg. Ha nem, akkor lehet, hogy vemhes.
4/5 anonim válasza:
Az én macskám az "aktus" után eltűnik 1-2 napra, előtte ha tüzelt akkor nyilvánvaló volt nekem. Mikor előkerül állandóan simogatni kell igaz a hasát nem tudtam soha. Számomra ezek a jelek, ha hiányoznak és úgy nem engedné a hasát simizni sztem vmi emésztési problémára gondolnék. Minden macska más, nem tudom a többi mennyire viselkedik hasonlóan vemhesség körül.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat bár még nem tudom mi baja de kipróbáltam azt , hogy adtam neki köménymagot és ,,szerintem,, jobban érezte magát.
2015. febr. 15. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!