Egyfolytában éhes a cicám, mit tegyek vele?
Ha sovány, akkor többet adj neki enni. A 20 deka alutasakos biztosan kevés, főleg, ha valami minimális hústartalmú olcsó cucc.
Javaslom, hogy magas hústartalmú, jó minőségű táppal etesd inkább.
Ne adj neki alutasakost, hanem valami normalis szarazat. Arban ugyanott vagy, cserebe nem marad ehes.
Megjegyzem, jo lenne tudni, hogy pontosan mit is adsz neki, mert tap es tap kozott hatalmas kulonbsegek lehetnek.
(Es egy macska etetese meg a legdragabb tappal sem egy kegyetlen kiadas havonta...)
Kedves kerdezo, akkor neked a macskad egyfolytaba ehes, es sovany marad.
Az a helyzet, hogy az alutasakos kajaba mindenfele izfokozot beleraknak, igy szepen raszokik. De tapanyagtartalma, az kb semmi. Nezd meg, mit irnak ra, hogy mennyit kene ennie belole egy ~3kg-os macskanak a gyarto szerint.
Amit tudsz tenni, hogy szepen fokozatosan leszoktatod rola, es raszoktatod normalis kajara.
(itt megjegyzem, napi 300ft-bol normalis konzervel is lehetne etetni..)
Es persze, fereghajtas, mert attol is lehet vekony. De a te esetedben valoszinubb, hogy egyszeruen eszik jol.
Furcsa módon nekem egyik finnyás macskám sem maradt finnyás. Miért? Mert kiraktam elé, és otthagytam. Nem volt más. Nem eszel? Éhes maradsz.
Idővel felfogták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!