Kisgyerekek mellé cica a lakásba?
Figyelt kérdés
A gyerekek 7 és 3 évesek,a lakás 50 nm.Nem tervezett volt a cica,csak megláttam ahogy 3-4 hetesen az út közepén áll,sarasan,vizesen.Az autók egyenlőre,még kerülgették.Becsöngettem 2 házba,hogy nem onnan szökött-e ki,de nem vállalták.Megsajnáltam hazahoztam.Nagyon jó cica,egyből alomba piszkít,játékos,és egészséges.Mindenki szereti,már családtag.A wc-nk külön van,ablakkal szellőztethető,ott van a kajája és az alom,amit minden reggel cserélek.
Mégis sok ismerősömön látom,hogy megdöbben amikor meglátja,és azt kérdezi,hohy minek kellett ez nekünk ide,megbetegednek a gyerekek,útban van,büdös stb.Már unok mindenkinek magyarázkodni miatta.
Tényleg ennyire gáz a cica a lakásban?
Nyugtassatok meg légyszi,hogy jó is lehet ez.
2010. febr. 11. 06:15
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak,szép család!!Köszi,hogy megnézhettem.Igen ismerős helyzeteket láttam a cicákkal,mint ami nálunk van.:))))
2010. febr. 11. 13:59
12/14 anonim válasza:
Nagyon jó döntés volt! Sajnos nem minden ember ilyen jó szándékú! Ha takarítod a cica alomjátkörnyékét és a tálat akkor a gyerekeknek semmi baja nem lesz! Ha elvitted állatorvoshoz akkor meg pláne! Ne foglalkozz a szomszédokkal és akik elutasítják, lehet hogy ők nem szeretik bent az állatokat!
13/14 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett. Úgy találtam, hogy sziámi macskára vágytam és nézegettem a tenyészeteket. Na akkor jól megjegyeztem az oldalt, hogy akárkinek előhúzhassam, ha mondjuk kiritizálja a macskáimat a lakásban a gyerekkel. Ott vannak a képek baba koruk óta, olyan aranyosak. :)
14/14 anonim válasza:
NEM, DE csakis rendszeres orvosi ellenőrzés és ivartalanítás mellett. Feltétlen tedd ezeket meg. Féregtelenítés és bolhaírtás azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!