Palacsinta grr kérdése:
Kandúr macska ivartalanítás, haza lehet hozni, étkezés?
Figyelt kérdés
Helló. Holnap herélik a macskám, nagyon szeretem és ha az orvost megkérem, haza hozhatom a golyóit? Nem vicc el akarom hozni és megenni, ez egy fajta jelképes dolog lenne. Illetve lehet akár valamilyen betegségem a golyók bekebelezése által? Válaszokat előre is köszönöm.2015. febr. 10. 19:00
1/4 anonim válasza:
Hát, ha udvariasan megkéred az orvost, odaadhatja.
2/4 anonim válasza:
De nem minden állatét lehet megenni, tehát kérdezz rá...
3/4 anonim válasza:
Nem azert, de ez mint jelkepezne?
Amugy, persze, lehet betegseged, de ne haragudj, de mar a gondolatot is betegesnek tartom, hogy "jelkepesen megenni a macskam hereit"...
Szoval, mar nem kell tartanod a betegsegtol...
De, lelked rajta. Ha tolem kernel ilyet, lehet, meg a aznapi "teljes termest" is becsomagolnam neked, hogy egyed... De epelmejunek, azt nem tartanalak.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha megsütöd ehető. Én is kipróbálnám... lehet, hogy finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!