Fókamóka kérdése:
Mit tegyek? Haldokló cica
Figyelt kérdés
Tegnap este hazajött a cicánk 2 nap után, és elég rossz bőrben van.remeg, fura a szeme, nem eszik, csak tejet ivott.mikor meglát nyávogni próbál, de hangja is alig van...tudom, hogy állatorvoshoz kéne vinni, de nincs pénzünk rá.és ez tényleg igy van.600 ft van itthon.igazából nem a mi macskánk, akitől a házat vettük nénié.csak meghalt, a cica meg itt maradt.adok neki ételt, kínálgatom, de nem tudok többet tenni...sajnálom szegényt, de hogy segíthetnék neki?2015. febr. 8. 10:40
1/33 anonim válasza:
3 opciód van
1 elkezded ásni a gödröt
2 elmész az állatorvoshoz és részletfizetés kérsz
3 könyörögsz egy állatvédő egyesületnek, hogy segítsenek
2/33 anonim válasza:
Hívd fel az állatorvost, mondd meg neki, hogy nincs pénzed, hátha mond valami házilag tehető dolgot, vagy jobb esetben azt mondja, hogy vidd be hozzá, meg nézi pénz nélkül is.
3/33 anonim válasza:
Ha nem javul az állapota, és nem akarod látni, ahogy szenved, akkor vidd el az állatorvoshoz elaltatni. Ez tényleg nem kerül sokba.
4/33 A kérdező kommentje:
Hát sztem több mint 600 ft az elaltatás.de ha menthető lenne, akkor nem tenném.de most 600 ft al menjek oda? Fuu de utálom a pénzt.pénzen múlik egy állat élete..
2015. febr. 8. 10:51
5/33 Medvi válasza:
Ha gyerek vagy, akkor odamehetsz pénz nélkül is, illedelmesen elmondod mi a helyzet, rendes orvos segíteni fog. 4-es, téged kellene fejbevágni!
6/33 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy igy látatlanba nem tudja megmondani, mi a baja.de nem mondta, hogy pénz nélkül is megnézné.én meg nem pofátlankodtam.
2015. febr. 8. 10:59
7/33 anonim válasza:
Amugy gerinceas allatot nyuvasztani akarmilyen indokkal is, meg ugymond jo szandekbol is, a hatalyos jogszabalyok szerint buncselekmeny.
8/33 anonim válasza:
szerintem mergezes, lepj kapcsolatba valami szervezettel. Merrefele laksz?
9/33 A kérdező kommentje:
Mérgezés? Sántit is, meg egy picit meg van dagadva a feje.utálom az ilyen helyzetet, mikor ül az ember, és nézi ahogy szenved.
2015. febr. 8. 11:03
10/33 A kérdező kommentje:
Légyszi ne röhögjetek ki, de az lehetséges, hogy bagoly támadta meg? Mert azt olvastam, hogy simán rátámadhat egy macskára is...az udvaron a fenyőn van egy bagoly.
2015. febr. 8. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!