Öreg macska megbolondulhat?
Figyelt kérdés
A macskám kb. 13 éves és egy ideje egyre gázabbul viselkedik: nem az almába végzi a dolgát, eddig csak a páromra hörgött (nem bántotta), most már néha rám is, maga alá kakil és ott marad benne, stb.
Végigtapogattam, fájdalmai szerintem nincsenek, szimplán mintha megbolondult volna.
2015. febr. 5. 13:50
1/8 anonim válasza:
Persze. Nekünk is, amikor a macska meg akart halni, mert öreg volt, akkor inkább elbújt mindenki elől, nem oda csinált, ahova kellett volna és ilyesmik.
2/8 anonim válasza:
Igen ilyen történhet de inkább vidd el orvoshoz ;)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, csak mondom, konkrét fájdalma nincs, csak "bolond".
Szomorú vagyok, mert nagyon a szívemhez nőtt, ugyanakkor napról-napra "épül le".
2015. febr. 5. 14:04
4/8 anonim válasza:
Nem olyan baromi gyors folyamat ez, de számíthatsz a macska végére szerintem.
5/8 anonim válasza:
Vidd orvoshoz. A macskán nagyon nehéz meglátni, ha baja van, de ezek most konkrét jelek, amik utalhatnak vmire, ami megváltozott benne.Irták előttem is,hogy ez a vég kezdete, csak én ezt még korainak tartom. 17 évesen halt meg az előző cicánk, előtte több, mint fél évvel kezdődtek ugyanezek a tünetek, mint amiket leírsz. Ne legyen igazunk, és "szimplán" legyen vmi baja, amin az orvos tud segíteni, szívből kívánom.
6/8 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki állatorvossal. Azt te otthon nem tudod megállapítani, hogy van-e baja. Valószínűleg valami szervi probléma lehet, ami ilyen korban elég gyakori. Lehet könnyen orvosolható dolog is és élhet akár 20 éves koráig is. Idősebb cicákat ajánlott rendszeres állatorvosi kontrollnak alávetni.
7/8 Gringabringa válasza:
Eléggé demenciának néz ki. Guglizz rá, az lesz az.Nálunk is ez van...
8/8 anonim válasza:
Remélem hogy él még a cica. Valóban ez egy időskori demi de ne úgyhogy képzeld el hanem mint az idősödő embereknél hogy egyszerűen ellustul, nehézkes, nyűgös stb. Ha picit agresszívabb a viselkedése, akkor talán ez egy jelzés részéről hogy nem jól van és segíts neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!