Nagyon régóta keresek neten párhetes cicát ami ingyen van de nem találok:(
A lényeg csak hogy maximum két hónapos legyen a cica. És lány. A szín az már mindegy de a fehér lenne a legjobb. A nagyját amit a google kidobott már láttam,olyan oldalakat keresek ahol találni ilyet:)
másodszorra írod ki a kérdést, kérdező, te vagy aki anyukájának vinné a cicát, Akkor is leírták, h minimum 8 hónaposan lehet anyjtól elvenni, mert akkor tanul meg biz. viselkedési és szociális szabályokat és nagyjából addigra szokik rá a tápra is, addig anyatej!
2015. febr. 2. 21:02
9/11 anonim válasza:
Szerintem a 8 hónap kicsit sok, kedves utolsó. Hozzám olyan 6-7 hetes korában került a macskám. Valami idióta kidobta egy ganédombra két testvérével együtt kb 1-1,5 hetes korukban.. és jól írta az egyik válaszoló. Attól, hogy nem költ a vételárra, még megadhat mindent a macskájának. Nem csak a méregdrágán vett macskák számítanak.
Szerintem párhetes kiscicát úgy szerezhet a kérdező, ha hasonlóképp egy mentett cicát fogad örökbe, aki emberi segítség nélkül elpusztulna.
2015. febr. 3. 08:57
10/11 anonim válasza:
kedves #9, olvass utána, mindenhol minimum 8 hetet javasolnak, persze vannak kivételes esetek, de ha megoldható, akkor így jobb a cicának. tehát csak azért ne akarja valaki pár hetesen azt a kiscicát, mert jaj milyen cuki, az felelőtlenség, és így a későbbi felelőssége mint gazdi, is megkérdőjeleződik! (#8 voltam)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!