Lehet hogy magányos a macskám?
Panelcica ezek szerint? Akkor minek minden oltást beadni? Nagyon kedves hogy ennyire foglalkozol vele, de szerintem nem szükséges minden oltás mert gyengíti az immunrendszerét. Szoktál neki nyers húst adni? Mindenféle szintetikus cucc helyett a legjobb ha azt eszi amit természetesen is enne, pl csirkezúza..
Sztem próbáld ki hogy beszélsz hozzá, pl hogy elmagyarázod neki hogy most munkába mész, később jösz, stb, ilyenek, én nem hittem el de tényleg beválik ha elmondják a cicáknak hogy mi a szitu..
Masodik, panelcicaknal pont azert, mert nincs mitol erosodjon az immunrendszere, meg fontosabb is az oltas, mint amugy.
Kerdezo, ha masodiknal valami kevsbe beteges cicat keresel, akkor anyagilag nem annyira megterhelo.
Az meg, hogy hogy fogadja, az mindig keteselyes. Valoszinuleg az elejen tartozkodo lesz, de aztan megszereti.
Hogy érted? A macska is élőlény. Az immunrendszere ugyanúgy fejlődik ha panelban van, ha nem. Persze az embernek is és a macskának is árt a panel is és a túl sok oltás is.
Kár hogy nincsenek igazi állatbarátok többségében itt gyikon. Csak akik tápolják, nem figyelnek az igényeire, az érzéseikre, és arra hogy valójában mit is akarnak a cicák. Nekem már 7 volt. Mind életvidám, egészséges mert értem őket, nem pedig telenyomom őket szerekkel, figyelem helyett. Az emberek a gyerekükkel is így viselkednek ezért tart itt a társadalom ahol. Ez egy igazság, tudom hogy le lesz pontozva mert az emberek a vetítik gyerekre, állatra sajnos egyaránt és bűntudatuk van hogy ők is elkövetik ezt a hibát mint a szüleik, akár állatukkal akár gyerekükkel puszta jószándékból. Pontozz le ha dühöt és bűntudatot váltok ki, az csak azt fogja bizonyítani hogy ez az igazság.. Az érzések amiket kivált egy egyszerű komment.
Kérdező, utolsóval nem teljesen értek egyet, de szerintem is jó állattartó vagy :)
Már eleve felismerted hogy valami zavarja, ez tök jó, figyelsz rá. Én amúgy vennék mellé másikat is, de csak azért mert szeretem a cicákat, attól még nem biztos hogy felvidul amúgy
4, ez a immun dolog pont ugyanolyan, mint az embereknel. Ha nincs elegendo gyenge kihivas az immunrendszernek, akkor nem tud mire antitesteket termelni, es ezert az a gyenge fertozes, ami egy felkeszultebb macskanak meg sem kottyan, egy panelcicara veszelyesebb.
Ezert fontos nekik az oltas, mert pont nincs mitol erosodni az immunrendszeruknek. Ez szamukra olyan "civilizacios betegseg".
Extra megjegyzes:
Ha nem panelcica, akkor nem kell melle tars. Ha ugy gondolja, hogy unatkozik egyedul, akkor szerezni fog maga melle masikat. :)
(tapasztalat)
Addig meg nem kell rakenyszeriteni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!