Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek a macskával?

Mit tegyek a macskával?

Figyelt kérdés

Sziasztok,alig 2 napja,este vettem észre egy kiscicát aki a házunk előtt,a kocsi alatt nyávogott, nem tudtam hogy van-e gazdája vagy sem ezért befogadtam az otthonunkba.

Eleinte hálás volt,meg kis odabújós,meg minden,meleget biztosítottam neki,kaját,vizet,almot,játékot. Sokat nyávogott nem tudtam elképzelni hogy miért gondoltam új neki a terep, vagy gondolta hogy ezzel tudja hogy elérhet valamit. Megakartam adni neki a szabadságérzetet,de sajnos itt a házban 2 szoba között nem hiszem hogy jól érzi magát.Ki az udvarra meg nem merem kiengedni mert 3 kutya védi a házat,mikor leblokkoltam a kutyákat és tettem a egy próbát a macskával hogy igazán mit szeretne akkor szerintem menni akart..de nem merem kiengedni mert félek hogy rossz vége lesz,éhen-szomjan hal,időjárás...

Szóval tanácstalan vagyok..egyszerüen nem tudom hogy mit szeretne...zsarnok meg nem szeretnék lenni

Aki tud nekem tanácsot adni annak köszönöm

2015. jan. 26. 14:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csereld el vele:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__6525266-nemr..

O visszakapja a macskajat, es a csalad, ahol most van, azok meg megkapjak a tiedet.

Tiszta uzlet :)

2015. jan. 26. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!