Ashera macskát kapok pénteken?!
Pénteken Ashera macskát kapok,ez egy nagyon ritka állat , ebböl kifolyólag nem nagyon tudom kell-e neki valami extra mint egy sima hazi cicanak? Kajában,életben.......
segitsetek pénteken kapom meg :)
Jaj, de jó nektek! Nekem is minden álmom egy ilyen cica! Nagyon gyönyörű!
Kérlek, majd rakj fel róla képeket!
Bocsi az OFF-ért...
Nagyon-nagyon sok örömöt kívánok neked a "cicához"!!!
Hát azért előtte ajnálanám a macska magazin 2009.09-10 számát. abban leírják elég konkrétan hogy az ahsera egy csalás. Tudod te miből van?
Ey szavannából és egy házimacskából. Szavannát tenyésztenek környező országokban is, nm kéne milliókat kiadni. De igazából gőzöm sincs te hogyan gondolkozol, és egy messziről hozott cicát te így minden irat nélkül elfogadsz ezért normális választ sem tudok adni. De én a helyedben megfontolnám, nem jók neki a macka oltások és az állatorvosok többsége se kezeli.
azért sok sikert.
Mint leirtak elottem, az Ashera egy Savanna hibrid.
A Savanna meg szerval hazimacska hibrid.
Ha jol emlekszek, valojaban a ashera nem mas, mint egy F1? savanna. (meghozza szerval apatol, mert ugy nagyobb)
Namost, nem vagyok benne biztos, hogy erre nem vonatkozik a vadallatok tartasara vonatkozo torveny, mint a szervalra. (Persze penzzel minden megoldhato, de...)
A kerdesre vonatkozoan: elmeletileg teljesen jo neki a jominosegu tap, de inkabb kerd ki egy allatorvos szemenyes velemenyet (amire amugy is szukseged lesz, mert elegge sok gond lehet egy ilyen macsekkal).
08:35: Egy F1-es savannah siman kibelez egy "normal" kutyat... Az messze nem cica, hanem egy durva vadallat. (persze nem leopard, de akkor is.)
17:56: Nem es elefant ellen sem ved.
Szerintem baj van a nezopontoddal, ha az "ir farkas" nalad normal kutya kategoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!