Cicámnak tünetei alapján bolhaallergiája van. Van valami gyógyszer vagy valami amivel tudnám kezelni? Az állatorvos hogy és mivel kezeli ezt az allergia tipust?
Figyelt kérdés
Pörkök vannak a testén,szedi a szőrét,állandóan viszket,mosakodik. Akinek volt már ilyen, kérem segitsen.2015. jan. 17. 21:42
1/5 anonim válasza:
A tünetek alapján magad állapítottad meg az allergiát?
Első sorban bolhairtás. Aztán orvos, aki valóban meg fogja tudni mondani, mi okozza az elváltozásokat a cicádon.
2/5 anonim válasza:
Öndiagnosztika kitudja milyen tapasztalattal...
Bolhaírtás(2000) virbac fürdető(5000) Lakás takarítása bolhamentesítése (5000 a spray és sok sok mosás és takarítás) és volt probléma nincs probléme :)
3/5 anonim válasza:
Az én macskámnál is ez volt, nagyon-nagyon fontos a bolhásság megelőzése. Ez történhet spot-on-nal (nekem ez vált be) vagy ha a macska engedi akkor megfürdetni Neostomosannal (egyszerre csak egy módszert). Így nem fog kisebesedni. A pörköket kenegesd Neogranormonnal.
4/5 anonim válasza:
Csak a teljes bolhatlanitas segit.
Nalam is ez volt, teljes bolhatlanitas, es egy hetig cicaruhat kapott (o pont elviseli) hogy ne tudja tovabb ragni magat ott, ahol viszket. (galler is jo).
5/5 anonim válasza:
A bolhacsepp a legfontosabb! Lehet többször is meg kell ismételni. Igazából a leírtak alapján nem tudom mennyire súlyos vagy tényleg bolhaallergiáról van szó, de szerintem jobb ha orvos is megnézné és helyben adna rá bolhacseppet is. Én az Advantage-t vagy Advocate-t ajánlanám! Két bent tartott cicámra Advantage cseppet szoktam adni. Nagyon jó mind a kettő mivel természetes anyagot tartalmaz és lehet kérni minden élősködőre nem csak bolhára ami azért is jobb mert a cica fekhelyében lévő élősködőket is elpusztítja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!