Miért utálja Garfield a hétfőket, amikor ő nem is jár dolgozni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 10:44
11/24 anonim válasza:
Nekem van egy Garfieldos dvd-m, abba jár dolgozni
12/24 anonim válasza:
vki már megint okoskodik.. John ez egy angol név kedves okostojás és igy irják helyesen...
amugy szerintem csak szimplán utálja mert újból kezdödik a hét.. én sem szererem..a hétfőket..:(
13/24 anonim válasza:
én is a suli miatt rühellem,d csak az zavar ha TZ van vagy iszonyatos hideg van és az ágy olyan jóóó meleeeeg!!
14/24 anonim válasza:
20.17 az a valaki nem okoskodik, hanem tudja mi az a Garfield és hogy hívják Garfield gazdáját. Ha láttál volna képregényt nem csak a béna tvs változatot, akkor tudnád.
15/24 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek, a képregényben Jon. ami hótmindegy mivel ugyanúgy ejtik. amúgy meg csak h kézzel vagyis szemmel fogható bizonyíték is legyen:
(középső sor első kocka)
16/24 anonim válasza:
Azért, mert Garfield tulajdonképpen az átlagember sztereotípiáját mutatja be. Láttam egyszer egy riportfilmet Jim Davissel, és ő mondta. Eredetileg nem is macska lett volna, ha minden igaz, csak valamiért így döntött, arra már nem emlékszem:)
18/24 anonim válasza:
Nekem hétfőn van a legkönnyebb napon a suliban (csak 3 angolórám van, máskor 4). És mégis irtózok a hétfőtől útálom. Garfieldet imádom:D
19/24 anonim válasza:
Garfield azért utálja a hétfőket mert akkor kezdődik előrröl a hét.
20/24 anonim válasza:
Azért mert ő ébreszti a gazdáját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!