Ez fülrüh lehet? Neten már olvastam és láttam róla képet de szerintem nem hasonlít
az első kép tegnap a másik kettő pedig ma készült.. sokat vakarja de benti macska (kint még talán 1x járt 2 éve az erkélyre szokott kimenni) le volt törve a körme azt hittem kikarmolta viszont egész sokat vakarja tehát nem tudom..nem is tűnik kedvtelennek olyan mint mindig bár annak nem örül ha meg akarom fogni de ez jellemző rá(nem hiszem hogy fáj neki) ha az akkor mibe kerülhet kb?
Őszinte részvétem, de mi itt a Számítástechnika -> Hardverek szektorban nem értünk az ilyenekhez.
Mennyen át az Állatok -> Macskák részhez.
Üdvözletem. :D
Egy biomechanikus kiborg rüh lehet
Hardvere:D nagy kocka lehetsz:)
csak ennyi sebet látok rajta.. azért még várok (ma nincs is sajna lehetőségem orvoshoz vinni) hátha tud még valaki valamit mondani
egyébként igen aránylag elég nagy kocka vagyok :3 de nem akarom hogy elvesszen a kabalám(az ölemben ül gépezés közben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!