Van olyan szobacica, amelyik nincs ivartalanítva és lakásban él és nem büdös?
Figyelt kérdés
Az én cicám hat hónapos, és nézzetek bolondnak, de nemhogy büdös, hanem még kifejezetten illatos is. Szép, ápolt cica. Van rá valami pici esély is, hogy később sem lesz büdös? (kandúr) Van olyan gazdi, akinek fiúcicája van, lakásban tartja és nem ivartalanította és nincs gondja?2010. febr. 6. 12:04
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtátok a tapasztalataitokat! Nekem házi cicám van, és nagyon félek, hogy kint valami baja lesz, ezért nem szeretném kiengedni. Viszont egy ideje alig bírok vele, állandóan kimenne, agresszív, tombol, pedig eddig nem voltak ilyen dolgai. Meggyőző, amiket írtatok, tényleg köszi. (Plussz pont ma kiszökött, és vagy két órán át hívogattam a hóesésben, majd a szívem szakadt meg, hogy hol lehet. Szerencsére meglett, de azóta az ajtónál nyávog, pedig ilyenkor már aludni szokott.)
2010. febr. 6. 23:25
12/18 anonim válasza:
Az egészséges cica nem büdös, hiszen tisztálkodik. Ám ha ivaréretté válik, és elkezd jelölgetni, az bizony szaggal jár. De akkor sem a cica büdi, hanem a pisije.
13/18 anonim válasza:
Nekem is kandúr macskám van, kb. 6-7 hónapos lehet (azért nem tudom pontosan mert kaptam, és már akkor sem volt az a pici de nem is volt nagy) és ő se jelölget. nem is akar kimenni, és olyan jó cica-szaga van.:)remélem később sem lesz vele gond
14/18 A kérdező kommentje:
Na, pont így vagyok vele én is. Finom illatos kis gombóc. De annyira mondják, hogy később gond lesz, meg hogy felelőtlenség ivarosan hagyni.
2010. febr. 7. 20:17
15/18 anonim válasza:
Viszont ha ivartalanítod, nem fog annyira kikívánkozni sem. :)
16/18 anonim válasza:
Nyugodtan leszogezhetjuk: A ivaros kandurok budosek. Ha nem, akkor is. Ha ivartalanitva vannak, es eddig sem voltak budosek, kimondottan jo illatuak lesznek. :)
(Megjegyszes: az ivartalanitott kandurok jobb illatuak, mint a nem ivartalanitott notenyek, sot, szerintem jobb illatuak, mint a ivartalanitott nostenyek.
(Igen, szagolgatni szoktam a macskaimat. :P )
17/18 anonim válasza:
Csodálkozom, mert azt hittem hogy csak én szoktam! XD De tényleg illatos még.
18/18 A kérdező kommentje:
:-) Ez tényleg mókás "szagolgatni szoktam a macskámat" , de tényleg így van nálam is. Nem mindegy, hogy egy kis bűzbombát, vagy egy kellemes illatú cicát ölelek magamhoz!
2010. febr. 9. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!